Disclaimer


Disclaimer/aansprakelijkheid

 
Hoewel de informatie, die wordt aangeboden op de site van vecht voor uw recht met de grootste zorg is samengesteld en voortdurend gecontroleerd en bijgehouden wordt. Kan vecht voor uw recht niet garanderen, dat die informatie te allen tijde volledig en juist is.

Een door een bezoeker geselecteerd product, geldt dat vecht voor uw recht nooit is voor schade en/of kosten van de bezoeker, die het gevolg zijn van wijzigingen, veranderingen etc.

 
Algemene voorwaarden

 
Toegang tot en gebruik van de website (www.vechtvooruwrecht.nl) is onderworpen aan deze algemene voorwaarden.
Door contact te leggen en te behouden met vechtvooruwrecht.nl website stemt u in met deze voorwaarden.

De vechtvooruwrecht.nl Website en alle informatie, beelden, merken, logo’s, foto’s met betrekking tot vecht voor uw recht en diensten en producten hierna te noemen: de informatieve gegevens worden geplaatst op basis van bekende gegevens die de beheerder van de website ter beschikking zijn gebracht. Vecht voor uw recht kan niet instaan, en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid, betrouwbaarheid en compleetheid van de informatieve gegevens, noch of de informatieve gegevens geschikt zijn voor een bepaald doel. Vecht voor uw recht eveneens niet garanderen en aanvaardt geen aansprakelijkheid dat vechtvooruwrecht.nl website en de voor de site gebruikte servers vrij zijn van computervirussen. Vecht voor uw recht behoudt zich het recht voor om vechtvooruwrecht.nl te allen tijde te wijzigen, aan te vullen, te corrigeren en eventueel te beëindigen

 
Links

 
De vechtvooruwrecht.nl website bevat links en verwijzingen naar andere websites. Voor de inhoud van deze andere websites kan vecht voor uw recht geen verantwoordelijkheid dragen.

 
Intellectuele eigendom

 
Vecht voor uw recht is auteursrechthebbende op alle teksten, gebruikt in haar website, zij is exclusief rechthebbende op de afgebeelde woord- en beeldmerken en op de handelsnaam. De eenvormige Benelux Merkenwet, de Handelsnaamwet, de Auteurswet 1912 en de internationale en supranationale verdragen en regelgeving zijn toepasselijk. Het reprorecht wordt voorbehouden. Vecht voor uw recht treedt ten aanzien van al haar rechten uit Intellectuele eigendom altijd handhavend op

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.