Uw team

Uw Team

Ik ben uw adviseur Rob Wilbrink. Naast dat ik al heel wat jaren verzekeringsadviseur ben, wilde ik mijn kennis graag uitbreiden en om dat te realiseren heb ik een studie economie en recht met succes afgerond aan de NHL te Leeuwarden. In 2009 ben ik afgestudeerd. Ik ben gespecialiseerd in arbeidsrecht en in het verhalen van materiële en letselschade bij aanrijdingen en bedrijfsongevallen. Daarnaast ben ik verzekeringsadviseur schadeverzekeringen voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt en boekhouder, belastingadviseur. Voor boekhouding en belastingzaken verwijs ik u naar de website www.wilbrink-administraties.nl.

Het bezitten van een juridisch diploma alleen geeft geen garantie op succes, voor u als cliënt. Oplossingen staan meestal niet in wetten en regels beschreven. Het zoeken naar en het werken aan bevredigende oplossingen, dat is wat ik het liefste doe. Samen met u op zoek naar de best mogelijke oplossing op weg naar succes.

Administratieve zaken.

Ik ben Marijntje Wilbrink- Visser, directeur en beleidsbepaler van de zaak en tevens echtgenote van Rob Wilbrink. Ik verzorg de administratieve processen binnen het bedrijf. Ik zorg ervoor dat uw zaken snel en correct worden behandeld en dat u op tijd van de juiste informatie wordt voorzien.

Routekaart

Onze Contactgegevens. Bezoek- en correspondentieadres:

Grote Kerkstraat 24 8861 EJ Harlingen

Tel. 0517-434455

info@vechtvooruwrecht.nl www.vechtvooruwrecht.nl

copyright, vecht voor uw recht, Rob Wilbrink 2014

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.