Onze werkwijze en beloning

image_pdfimage_print


Er zijn een aantal manieren om een financieel product af te sluiten. Hieronder vindt u de opsomming van de afsluit mogelijkheden.

  • Execution only
  • advies zonder bemiddeling
  • advies met bemiddeling

Execution only 

Deze term betekent dat u zelf zonder advies een financieel product afsluit. Het gaat niet om het afsluiten van een auto verzekering e.d., maar om complexe financiële producten zoals een hypotheek, AOV verzekering e.d. U dient in dat geval over voldoende kennis te beschikken een dergelijk product af te sluiten.

Advies zonder bemiddeling 

U kunt ervoor kiezen om alleen advies over een bepaald financieel product te ontvangen en het product zelf af te sluiten. Bij voorbeeld u krijgt een adviesrapport over een hypotheek bij een hypotheek adviseur en u sluit zelf de hypotheek bij een door u gekozen hypotheekverstrekker af. Let wel dat de advieskosten aan de adviseur worden verhoogd met BTW en dat de hypotheekverstrekker waar u de hypotheek afsluit ook kosten kan rekenen.

Advies met bemiddeling

U kunt ervoor kiezen zowel het advies als het afsluiten van het financieel product bij dezelfde adviseur te laten doen. In dit geval zijn de advieskosten vrij gesteld van BTW.

Wij hebben ervoor gekozen alleen te adviseren met/en zonder bemiddeling. Bij ons kunt u geen execution only product afsluiten.

Hoe gaan wij te werk

Als u advies wenst over een financieel product dan gaan wij als volgt te werk:

  • wij sturen of geven u onze dienstverleningsdocument, waarin o.a. staat hoe wij worden beloond voor een bepaald product, u kunt dan zelf samen met ons een keuze maken.
  • wij maken samen een profiel aan waarin u duidelijk maakt wat uw financiële doelstellingen zijn, uw kennis en ervaring op financieel gebied, uw risicobereidheid en uw leefomstandigheden.
  • uitgaande van uw profiel zoeken wij samen met u naar het beste financiële product die bij u past, waarbij u zich prettig voelt.
  • wij verzorgen het gehele traject van producten vergelijken, aanvragen, verzamelen en afsluiten.
  • na afsluiten van het financiële product kunt u blijvend een beroep op ons doen, zolang het product loopt.
  • indien u alleen voor het advies zonder bemiddeling kiest. dan wijzigt onze werkwijze niet, behalve dat u geen beroep op ons kunt doen na het afsluiten van het product.

Beloning

Schadeverzekeringen

Wij krijgen van de maatschappijen provisie over het afgesloten product. Deze provisie zit in de premie verwerkt. Wij krijgen alleen provisie over schade verzekeringen. Dit betekent dat wij u geen extra kosten, abonnementskosten e.d. in rekening brengen. Ook bij wijzigingen, regelen van schades e.d. krijgt u van ons geen rekening. Wij krijgen provisie zolang het product loopt. Hoe hoog deze provisie is, kunt op aanvraag te weten krijgen. Onze adviseur werkt niet op basis van provisie maar ontvangt een vast salaris.

Complexe producten.

Voor deze producten geldt een provisie verbod. Wij brengen u, de van te voren overeengekomen advies kosten in rekening. Hieronder kunt u de dienstverleningsdocumenten downloaden. Deze formulieren geven een inschatting van de kosten van de diverse producten.

VERMOGEN

RISICO

HYPOTHEEKDVD

 

Helder, transparant, kwaliteit, deskundigheid, veiligheid zijn woorden die hoog bij ons in het vaandel staan.

 

Wilt u onze werkwijze ervaren, nodigen wij u uit contact met ons te maken.

 

Contactgegevens

Grote kerkstraat 24

8861 EJ Harlingen

0517-434455

info@vechtvooruwrecht.nl www.vechtvooruwrecht.nl

download google plus pagina

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.