Gratis consult & Heldere werkwijze

image_pdfimage_print


Werkwijze

Wij houden van een heldere werkwijze en hanteren betaalbare tarieven. We nemen alleen een zaak aan, als wij zeker zijn dat wij u goed van dienst kunnen zijn, u heeft recht op het beste advies. Wij kunnen u door verwijzen als wij u niet van dienst kunnen  zijn naar de beste specialist. Als wij voor u aan het werk gaan, maken we een duidelijke overeenkomst met heldere voorwaarden en betaalbare tarieven.

Gratis consult.

Het eerste consult is gratis. Het gratis consult kan uitsluitend bij ons op kantoor plaatsvinden en duurt maximaal 30 minuten. Als blijkt dat we voor u aan het werk kunnen, maken we een dienstverleningsdocument op. Daarin beschrijven we de uit te voeren werkzaamheden, voorwaarden en beloning.

Tarieven

Ons standaard uurloon is € 135,- , exclusief  B.T.W. voor het juridische werk en 50, – voor het administratieve werk. We maken onderscheid in de verrichtte werkzaamheden in juridisch en administratief werk,  U betaalt dan eerlijke tarieven voor de werkzaamheden die wij voor u verrichten. Van te voren geven we u een inschatting van het aantal werkuren. Of we kunnen tegen een vaste overeengekomen prijs voor u werken. En vast is vast. Voor specialistische werkzaamheden gelden afwijkende tarieven.

Geen kantoorkosten.

Wij brengen geen kantoorkosten in rekening. Voor de griffierechten, klik op de link hieronder.

Griffierechten kanton.

 

 

Onze Contactgegevens.

Bezoek- en correspondentieadres:

Grote Kerkstraat 24

8861 EJ Harlingen

Tel. 0517-434455

info@vechtvooruwrecht.nl www.vechtvooruwrecht.nl

download google plus pagina

 

copyright vecht voor uw recht, Rob Wilbrink 2014

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.