Algemene Voorwaarden

image_pdfimage_print


Een bedrijf zonder algemene voorwaarden is als een TV zonder handleiding

 

U wilt als ondernemer het liefst zo goed en snel mogelijk uw product leveren, uw dienst verlenen. U wilt op tijd worden betaald voor uw geleverde product, uw verleende dienst. Daarvoor hanteert u goede voorwaarden. Voorwaarden die niet alleen in uw belang zijn maar ook in het belang van uw klant.

Als u geen voorwaarden hanteert dan gelden de wettelijke bepalingen. Van een aantal wettelijke bepalingen mag niet worden afgeweken. Het hanteren van voorwaarden kunnen als aanvulling op de wettelijke bepalingen worden gehanteerd, of juist om de van wettelijke bepalingen af te wijken. Naast de algemene voorwaarden van uw bedrijf, kunt u nog specifieke voorwaarden hanteren voor producten/ diensten.

Structuur

Duidelijkheid is voor zowel u als ondernemer als voor uw klant belangrijk. Als zaken duidelijk zijn, zullen niet gauw problemen ontstaan. Het is daarom belangrijk een goede structuur van algemene- en specifieke voorwaarden en wettelijke bepalingen te creëren. Dit is vaak lastig. Wij kunnen u hierbij goed van dienst zijn. U weet wat u wilt en wij weten dat juridisch te vertalen.

 

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. Het is beslist niet duur en het kan u veel geld en problemen besparen.

 

 

Onze Contactgegevens.

Bezoek- en correspondentieadres:

Grote Kerkstraat 24

8861 EJ Harlingen

Tel. 0517-434455

info@vechtvooruwrecht.nl www.vechtvooruwrecht.nl

download google plus pagina

copyright, vecht voor uw recht, Rob Wilbrink 2014

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.