Aansprakelijkheid risico’s


Aansprakelijkheid risico’s 

Een van de grootste risico’s die u als ondernemer loopt is dat u aansprakelijk wordt gesteld, met alle gevolgen van dien. U kunt aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade waar u niets aan kunt doen, maar waar u wel verantwoordelijk voor bent. Het is van groot belang voor uw bedrijf als voor u zelf om negatieve gevolgen van aansprakelijkheid zoveel mogelijk te beperken.
Uit een aantal arresten van de Hoge Raad, blijkt uw verantwoordelijkheid. Het leert ons welke maatregelen we kunnen nemen om risico’s zoveel mogelijk te beperken.

Algemene voorwaarden

Het hanteren van goede algemene- levering en product voorwaarden is een uitstekend middel om een aantal aansprakelijkheidsrisico’s te beperken. Het hanteren van voorwaarden is een primaire vereiste voor een duurzame bedrijfsvoering. Echter kunnen niet alle aansprakelijkheden hiermee worden uitgesloten.

Verzekeringen

Een aantal adequate verzekeringen afsluiten is een uitstekende manier om de risico’s van aansprakelijkheid te verminderen. U bent niet alleen aansprakelijk voor schade die u zelf veroorzaakt, maar in veel gevallen ook voor schade die is veroorzaakt door uw  medewerker, en voor schade aan uw medewerker zelf.

Inventariseren

Voor een duurzame bedrijfsvoering is het belangrijk de risico’s in kaart te brengen. Voor vrijwel elk risico is een oplossing. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u hierbij goed van dienst zijn. Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen.

 

Contact gegevens:

Grote Kerkstraat 24

8861 EJ Harlingen

Tel. 0517-434455

info@vechtvooruwrecht.nl www.vechtvooruwrecht.nl

download google plus pagina

copyright, vecht voor uw recht, Rob Wilbrink 2014