Jurist Harlingen, uw team

image_pdfimage_print


Jurist Harlingen, uw Team

 

DSC01441

 

Ik ben uw juridisch adviseur Rob Wilbrink. Ik wilde mijn rechtvaardigheid gevoel in praktijk brengen en om dat te realiseren heb ik een studie recht met succes afgerond aan de NHL te Leeuwarden. In 2009 ben ik afgestudeerd als Bachelor of Law(LL.B). Ik behandel algemene juridische zaken en ben gespecialiseerd in arbeidsrecht en in het verhalen van materiële en letselschade bij aanrijdingen en bedrijfsongevallen.

Ik ben lid van de NVRA(Nederlandse vereniging voor rechtskundige adviseurs). Dit lidmaatschap laat zien, dat ik voldoe aan de strenge eisen die de vereniging aan haar leden stelt, dat ik jaarlijks de nodige cursussen volg. Verder heeft de vereniging een gedragscode die ik van harte onderschrijf.

Het bezitten van een juridisch diploma en het lid zijn van een juridische organisatie geeft geen garantie op succes, voor u als cliënt. Oplossingen staan meestal niet in wetten en regels beschreven. Het zoeken naar en het werken aan bevredigende oplossingen, dat is wat ik het liefste doe. Samen met u op zoek naar de best mogelijke oplossing op weg naar succes.

Administratieve zaken.

 

DSC01445

Ik ben Marijntje Wilbrink- Visser, echtgenote van Rob Wilbrink. Ik verzorg de administratieve processen binnen het bedrijf. U kunt voor al uw niet- juridische vragen, het maken van afspraken bij mij terecht. Ik zorg ervoor dat uw zaken snel en correct worden behandeld en dat u op tijd van de juiste informatie wordt voorzien.

 

Onze Contactgegevens. Bezoek- en correspondentieadres:

Grote Kerkstraat 24 8861 EJ Harlingen

Tel. 0517-434455

info@vechtvooruwrecht.nl www.vechtvooruwrecht.nl

download google plus pagina

copyright, vecht voor uw recht, Rob Wilbrink 2014

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.